| HU  

Főoldal

Nagykövetség

Konzulátus

Blokád

5 Hős

Videók

Archívum

KonzulátusA partir del 10 de junio de 2013, la Embajada de Cuba en Hungría trasladará su sede a: 1121 Budapest, Normafa út 55/a. Mantenemos los números telefónicos y las direcciones de correo. (Para llegar se toma el bus 21 ó 21A en Széll Kálmán tér, hasta la parada Normafa.)
En la semana del 10 al 14 de junio no se prestarán servicios consulares y a partir del 17 de junio se extenderá el horario de atención de lunes a jueves de 9.00 am. a 1.30 pm.
Muchas gracias


A Magyarországi Kubai Nagykövetség 2013. június 10-től új helyre költözik: 1121 Budapest, Normafa út 55/a. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy telefonszámaink és elektronikus címeink nem változnak. (Az új hely megközelítése: 21 vagy 21A busz a Széll Kálmán tértől a Normafa megállóig.)
A Konzulátuson 2013. június 10-től 14-ig szünetel az ügyfélfogadás. Június 17-től meghosszabbított nyitvatartással dolgozunk, hétfőtől csütörtökig 09.00 órától 13:30-ig.

KöszönjükCím:
1026 Budapest, Harangvirág u. 5. földszint 1.
Telefon/fax: (+36-1) 325-7290, 438-5950
Fax (+36) 325-7586
E- mail: consulcuba@embacuba.hu

Térkép

Ügyfélfogadás:
Hétfőtől-csütörtökig 9.30 és 12 óra között


Kedves Ügyfeleink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Kubai Követségen történt személyi változások miatt az alábbiak szerint változik az ügyfélfogadási rend:

- A Konzulátuson az ügyfélfogadási idő megváltozik: hétfőtől péntekig 09:30-tól 12:00 óráig. Kérjük, hogy minden esetben telefonáljanak vagy ellenőrizzék honlapunkat, ahol mindig friss információkat találnak.

- 2012. október 8-tól a Konzulátus a II. Harangvirág utca 5. épület második emeletére költözik.

- Továbbra is zárva tartunk a kubai ünnepnapokon, a magyar ünnepnapokon és a hónap utolsó munkanapján (október 31 zárva, november 1 nyitva)

- Tájékoztatni fogunk az évvégi és év eleji nyitvatartásról is.


Kérjük, hogy ezt az információt küldjék tovább akinek szükségesnek találják.

Követség honlapja: http://www.cubadiplomatica.cu/hungria/ES/Inicio.aspx

Konzulátus honlapja: http://www.cubadiplomatica.cu/hungria/ES/ServiciosConsulares.aspx

Konzulátus munkarendje:
http://www.cubadiplomatica.cu/hungria/ES/Misi%C3%B3n/Secci%C3%B3nconsularenHungr%C3%ADa.aspx

Turistakártya


A konzulátuson kétfajta turistakártya szerezhető be.

- Kitöltetlen turistakártya: Ezt a konzulátus azon utazásszervező és utazási irodáknak értékesíti kedvezményes áron, melyek előzetesen erre vonatkozóan szerződést kötöttek a konzulátussal. A megvásárolható legkisebb mennység: 10

- Kitöltött Turistakártya: Ezt a konzulátus a helyszínen állítja ki magánszemélyeknek részére, akik a személyesen átvett, vagy postai úton igényelt, vagy a honlapról letöltött űrlapot kitöltötték.

A turistakártyához 1 db igazolvány-fénykép szükséges, valamint be kell mutatni a legkevesebb 3 hónapig érvényes útlevelet és a menettérti repülőjegyet. A turistakártya legfeljebb 30 napos tartózkodásra jogosít és maximum 60 napig meghosszabbítható a kubai migrációs hatóságnál. A turistakártya konzuli díja 22 EUR.

A nem személyes ügyintézésért egyszer plusz 25 EUR kell fizetni.Üdvözlettel,

Kubai Köztársaság Konzulátusa Magyarországon

Kuba - Magyarország

FIDEL ELVTÁRS GONDOLATAI

Tovább

Ruta Del Terror

Videó megtekintéseKUBAI ORVOSI SZOLGÁLTATÁSOK

Más!


Portal José Martí

spanyol


Copyright © 2007 | Embajada de la República de Cuba | Budapest, Hungría | ® Todos los derechos reservados